Myslivost
Text dotazu
Hodnocení podle Volze se týká?
Odpověď
Dobrý den,
bohužel na Váši otázku jsme nenalezli odpověď, nejsme si jisti správnou formulací Vašeho dotazu. Pokud hledáte pojmy, týkající se myslivosti,  můžete využít např. tyto knihy:
*RAKUŠAN, Ctirad. Myslivecká mluva : texty, slovník. 1. vyd. Praha :
Druckvo, 2007. 182 s. ISBN 978-80-254-0375-4.
*RAKUŠAN, Ctirad. Myslivecký slovník naučný. Praha : Brázda, 1992. 270 s.
ISBN 80-209-0212-0.
*ŠIMAN, Karel. Česká mluva myslivecká : Příručka mysliveckého názvosloví a úvod do nauky o myslivosti. Vydání 1. V Praze : Tiskové podniky Zář, 1946.
210-[II] s. (Knihovna Stráže myslivosti ; Sv. 23).
Dále Vám doporučujeme např. tyto www stránky:
* http://www.myslivost.cz
* http://www.cmmj.cz/
* http://www.penzum.cz/.
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.04.2010 09:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu