Možnost výpůjčka knihy Československý fejeton/fejtón 1976-1977 / Ludvík Vaculík
Text dotazu
Dobrý den,
dovoluji se na Vás obrátit stran otázky možnosti vypůjčení knihy Československý fejeton/fejtón 1976-1977 / Ludvík Vaculík. Tuto knihu jsem skrze Souborný katalog ČR našla pouze ve Vaší knihovně. Bylo by možné si tuto knihu nějakým způsobem vypůjčit, zkopírovat, nebo nafotit? Je-li například možnost meziknihovní výpůjčky (například skrze Jihočeskou vědeckou knihovnu, nebo Akademickou knihovnu v Českých Budějovicích) či alespoň prezenčního vypůjčení u Vás v prostorách knihovny? Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
Knihu Československý fejeton/fejtón 1976-1977 / Ludvík Vaculík přes službu MVS (meziknihovní výpůjční službu) není problém vypůjčit. Pokud jste zaregistrovaná, jak jste zmínila jednu z těchto knihoven (Jihočeskou vědeckou knihovnu, nebo Akademickou knihovnu v Českých Budějovicích), tak Vám vystaví žádanku, kterou vyplníte a žádanku opět předáte knihovnicím, které tento požadavek vyřídí.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Knihovna města Plzně, p. o.
Datum zadání dotazu
17.09.2020 19:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu