moderní technologie ve výuce
Text dotazu
Dobrý den, hledám knihy, které se zabývají tématikou využití moderních technologií ve vyučování a které bych sehnala v městské knihovně Hradec Králové.
Odpověď
209498
KOVALIK, Susan
Integrovaná tematická výuka : Model / Susan Kovaliková ; Spoluprac. Karen Olsenová ; Z angl. orig. přel. Jana Nováčková. -- 2.opr. vyd. -- Kroměříž : Spirála, 1995. -- 304 s. -- (Vzdělávání pro 21. století)
202973
PETTY, Geoffrey
Moderní vyučování : Praktická příručka / Geoffrey Petty ; Z angl. orig. přel. Š. Kovařík. -- 1.vyd. -- Praha : Portál, 1996. -- 380s.
204941
SILBERMAN, Mel
101 metod pro aktivní výcvik a vyučování : Osvědčené způsoby efektivního vyučování / Mel Silberman ; Z angl. orig. přel. Milan Koldinský. -- 1.vyd. -- Praha : Portál, 1997. -- 311 s. -- (Pedagogická praxe)
55258
KASÍKOVÁ, Hana, 1952-
Kooperativní učení a vyučování : teoretické a praktické problémy / Hana Kasíková. -- 1.vyd. -- Praha : Karolinum, 2001. -- 179 s.
221499
LOKŠOVÁ, Irena
Tvořivé vyučování / Irena Lokšová, Jozef Lokša. -- Vyd. 1. -- Praha : Grada Publishing, 2003. -- 208 s. -- (Výchova a vzdělávání)
226854
EFEKTIVNÍ
Efektivní učení ve škole / [z anglických originálů ... přeložil a uspořádal Dominik Dvořák]. -- Vyd. 1. -- Praha : Portál, 2005. -- 142 s. -- (Pedagogická praxe). -- Název originálu: Educational Practices
234044
KOLÁŘ, Zdeněk
Vyučování jako dialog : vedení dialogu : podněcující prostředí : kladení otázek : připravenost učitele i žáků / Zdeněk Kolář, Renata Šikulová. -- Vyd. 1. -- Praha : Grada Publishing, 2007. -- 131 s. -- (Pedagogika)
237621
VALENTA, Josef
Metody a techniky dramatické výchovy : herní celky, dramata : hra v roli : typy dramatické výchovy : principy jednotlivých technik : řízení vyučování v dramatické výchově / Josef Valenta. -- Vyd. 1. -- Praha : Grada Publishing, 2008. -- 352 s. -- (Pedagogika)
238611
FENSTERMACHER, Gary D.
Vyučovací styly učitelů / Gary D. Fenstermacher ; [z amerického originálu ... přeložil Karel Starý]. -- Vyd. 1. -- Praha : Portál, 2008. -- 124 s. -- Název originálu: Thinking About Education: Approaches to Teaching
239221
SITNÁ, Dagmar
Metody aktivního vyučování : spolupráce žáků ve skupinách / Dagmar Sitná. -- Vyd. 1. -- Praha : Portál, 2009. -- 150 s.
240500
KOLÁŘ, Zdeněk
Analýza vyučování / Zdeněk Kolář, Alena Vališová. -- Vyd. 1. -- Praha : Grada Publishing, 2009. -- 230 s. -- (Pedagogika)
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
02.10.2009 08:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu