Migrace vysokoškolsky vzdělaných osob od roku 2005
Text dotazu
Existuje evidence stěhujících se osob (v rámci ČR) podle vzdělání od roku 2005 dále?
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
dle údajů uvedených v níže zmíněném dokumentu Českého statistického úřadu byla evidence stěhování lidí dle vzdělání v rámci ČR evidována pouze do roku 2004. Od roku 2005 již tato evidence není vedena.
Zdroj:  http://m.czso.cz/csu/2007edicniplan.nsf/t/610030926A/$File/403607k09.pdf
Výše uvedenou skutečnost si ovšem raději ověřte přímo na  Českém statistickém úřadu: http://www.czso.cz/.
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.12.2012 13:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu