Mezinárodní spolupráce
Text dotazu
Dobrý den,
sháníme nějaké informace, nejlépe knihy, o mezinárodní spolupráci. Jde nám
především o základní informace.
Odpověď
Dobrý den,
pojem mezinárodní spolupráce je nesmírně široký, nabízím několik možností, další stovky můžete dohledat v Souborném katalogu VŠE https://katalog.vse.cz/ nebo na portálu Knihovny https://www.knihovny.cz/. Bylo vhodné dotaz zúžit a více specifikovat.
Cabadová Waisová, Šárka: Mezinárodní organizace a režimy. Plzeň : Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, 2008. ISBN 978-80-7380-109-0 (brož.)
Martin, Lisa L.: Global governance. Aldershot : Ashgate, c2008. ISBN 978-0-7546-2744-9 (váz.)
Hofstede, Geert: Kultury a organizace :  software lidské mysli : spolupráce mezi kulturami a její důležitost pro přežití. Praha : Linde, 2007. ISBN 978-80-86131-70-2 (váz.)
Mingst, Karen A.: The United Nations in the 21st century. Boulder : Westview Press, 2007. ISBN 978-0-8133-4346-4 (brož.)
Hänggi, Heiner: Interregionalism and international relations. London : Routledge, 2006.
Scott, James Wesley: EU enlargement, region building and shifting borders of inclusion and exclusion. Farnham : Ashgate, 2006.ISBN 978-0-7546-4542-9
Cabadová Waisová, Šárka: Ve stínu modernity :  perspektivy a problémy rozvoje. Plzeň : Aleš Čeněk, 2005. ISBN 80-86898-54-7 (brož.)
Bayne, Nicholas: The new economic diplomacy :  decision-making and negotiation in international economic relations. Aldershot : Ashgate, 2003. ISBN 0-7546-1832-3 (váz.)
Drulák, Petr: Teorie mezinárodních vztahů. Praha : Portál, 2003. ISBN 80-7178-725-6 (brož.)
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2012 08:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu