Mezinárodní organizace práce
Text dotazu
důvod vzniku Mezinárodní organizace práce a její činnost
Odpověď
Dobrý den,
zasílám stručný seznam literatury, kde lze Vámi požadované informace
dohledat:
Mezinárodní organizace práce, Praha : Svoboda, 1970, nestránkováno,
signatura v MZK:  X-0637.291
Mezinárodní organizace práce : Fakty a čísla, Ženeva, 1966, nestr.,
sig : X-0561.261
Ivanov, Semen Aleksandrovič : Mezinárodní organizace práce  a odborová
práva v kapitalistických zemích, Praha : Práce, 1962, 239 s.,
sig : 1-0478.342
Odbory ve světě, Praha : Práce, 1980, 345 s.,
sig : 2-0825.846
Gregorová, Zdeňka : Právní činnosti mezinárodní organizace práce a jejich
vztah k československému právu, Brno : Univerzita J.E.Purkyně, 1988,145
s., sig: 2-0939.703
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
22.02.2010 12:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu