Mezinárodní organizace
Text dotazu
Zdroje k bakalářské práci na téma: Mezinárodní organizace a jejich rozvojová agenda: vybrané případy.
Odpověď
V níže uvedeném  seznamu najdete dokumenty, které se věnují tematice
mezinárodních organizací.  Další prameny lze dohledat v Souborném
katalogu VŠE na adrese http://library.vse.cz (k prohlížení zvolte možnost
HOST),katalog obsahuje i odkazy na závěrečné práce, které v přiloženém
seznamu neuvádím, protože nejsou volně dostupné.
Dále můžete použít vyhledávání v souborných katalozích českých knihoven
prostřednictvím Jednotné informační brány
(http://www.jib.cz/V?RN=665319073).Jste-li student VŠE nebo externí
uživatel knihovny můžete využít elektronické zdroje na adrese
http://www.econlib.cz/zdroje/, http://www.econlib.cz/odkazy/.
Literatura:
Waisová, Šárka: Mezinárodní organizace a režimy. Plzeň : Vydavatelství a
nakladatelství Aleš Čeněk, 2008.
Waisová, Šárka: Mezinárodní organizace a režimy ve středovýchodní Evropě.
Praha : Eurolex Bohemia, 2003.
Fedorko, Martin: Mezinárodní organizace. Brno : Masarykova univerzita :
Mezinárodní politologický ústav, 2001.
Kagia, Ruth: Balancing the development agenda :  the transformation of the
World Bank under James D. Wolfensohn, 1995-2005. Washington : World Bank,
c2005.
Agricultural growth for the poor :  an agenda for development. Washington :
World Bank, c2005.
Human resources development and training :international labour conference,
92nd session 2004 : fourth item on the agenda = Mise en valeur des
ressources humaines et formation : conférence internationale du Travail,
92e session 2004 : quatrieme question a l'ordre du jour. International
Labour Office. Geneva : International Labour Office, 2004.
The Role of the ILO in technical co-operation :  sixth item on the agenda.
Geneva : International Labour Office, 1993.
Hitzgerová, Gabriela: Instituce ve světové ekonomice. Praha : Vysoká škola
ekonomická, 2003.
Internetové odkazy:
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/rozvojova-spoluprace/rozvojove-program-mezinarodni-organizace/1001295/45901/
http://www.czp.cuni.cz/projekty/sdcz/moduly/5A/5A_zaver.htm
http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/xsl/mez_organizace_rozv_spolupr.html
http://development.upol.cz/soubory/studium/bp/2008/2008_Formankova.pdf
http://www.mzp.cz/osv/edice.nsf/B56F757C1507C286C12570500034BA62/$file/2.htm
http://www.rozvojovka.cz/mezinarodni-financni-instituce_227_7.htm
http://209.85.135.132/search?q=cache:tV5BfLfJnCsJ:www.mzv.cz/public/db/b9/fc/23514_14945_Rozvojova_politika_zemi_OECD_DAC_complete.doc
+mezin%C3%A1rodn%C3%AD+organizace+a+jejich+rozvojov%C3%A1
+agenda&cd=13&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
http://www.fors.cz/cz/predsednictvi_eu/seminare-a-konference/konference-CSO-effectiveness
http://www.rozvojovka.cz/ostatni-mezinarodni-a-regionalni-organizace_227_10.htm
http://www.e-polis.cz/svetova-ekonomie/151-udalosti-vzniku-brettonwoodskych-dohod-a-naslednych-instituci.html
http://cs.wikipedia.org/wiki/Organizace_spojen%C3%BDch_n%C3%A1rod%C5%AF
http://cs.wikipedia.org/wiki/Sv%C4%9Btov%C3%A1_banka
http://www.ilo.org/global/lang--en/index.htm
http://www.oecd.org/home/0,2987,en_2649_201185_1_1_1_1_1,00.html
http://cs.wikipedia.org/wiki/Evropsk%C3%A1_banka_pro_obnovu_a_rozvoj
http://cs.wikipedia.org/wiki/Sv%C4%9Btov%C3%A1_obchodn%C3%AD_organizace
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
17.03.2010 09:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu