Mezinárodní marketing - hotelnictví
Text dotazu
Mám psát seminární práci na téma "Mezinárodní marketing v hotelnictví" a
potřebovala bych k tomuto tématu doporučit vhodnou literaturu, příp. jiné
zdroje.
Odpověď
V seznamu literatury najdete tituly, které se zabývají problematikou
marketingu v oblasti cestovního ruchu a hotelnictví, dále výběr
internetových odkazů na stejné téma.
Pokud jste student VŠE nebo registrovaný externí uživatel
knihovny,  pak v katalogu na adrese http://library.vse.cz, najdete i
bakalářské a diplomové práce, které o tomto pojednávají. Stejně tak v
katalogu knihovny najdete i řadu dalších knižních titulů, ze kterých můžete
čerpat další
informace. Dále je možné využít i Jednotnou informační bránu na adrese
http://www.jib.cz/ nebo Souborný katalog České republiky
(http://sigma.nkp.cz/). Vyhledávat můžete také v elektronických databázích
dostupných na VŠE -  http://www.econlib.cz/zdroje/.
Literatura:
Machková, Hana: Mezinárodní marketing. Praha : Grada, 2006. 80-247-1678-X
(váz.).
Hladká, Jitka: Technika cestovního ruchu. Praha : Grada, 1997.
80-7169-476-2 (brož.).
Horáková, Helena: Strategický marketing. Praha : Grada, 2001. 80-7169-996-9
(brož.).
Horner, Susan: Cestovní ruch, ubytování a stravování, využití volného času.
Praha : Grada, 2003. 80-247-0202-9.
Kiráľová, Alžbeta: Marketing hotelových služeb. Praha : Ekopress, 2006.
80-86929-05-1 (brož.).
Morrison, Alastair M.: Marketing pohostinství a cestovního ruchu. Praha :
Victoria Publishing, 1995. 80-85605-90-2 (váz.).
Morrison, Alastair M.: Hospitality and travel marketing. Albany : Delmar,
1996. 0-8273-6620-5 (váz.).
Payne, Adrian: Marketing služeb. Praha : Grada, 1996. 80-7169-276-X
(brož.).
Kotler, Philip: Moderní marketing. Praha : Grada, 2007. 978-80-247-1545-2
(váz.).
Boučková, Jana: Marketing. Praha : C.H. Beck, 2003. 80-7179-577-1 (brož.).
Časopisy:
Ekonomická revue cestovného ruchu
Revue hotel
Internetové odkazy:
http://www.cestovni-ruch.cz/#
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/manual-exportera/formy-vstupu-firem-na-mezinarodni-trhy/1001370/41006/
http://hotel-spa.ihned.cz/index.php?p=h04500
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
20.04.2009 12:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu