Meziknihovní výpůjčka
Text dotazu
Dobrý den,
bylo by možné vypůjčit si přes Vás knihu z jiné knihovny? Jednalo by se o :Dejiny dopravy na Slovensku 1938-1948 (1950) : (jej hranice a limity) /Hlavní autor: Sabol, Miroslav, 1974- Další autoři: Slovenská akadémia vied. Historický ústav (nachází se v Historickém ústavu v Praze. Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den, odpovídáme na Váš dotaz zaslaný prostřednictvím služby Ptejte se knihovny.
Meziknihovní službu poskytujeme pouze držitelům platné čtenářské registrace naší knihovny. Službu objednávejte nejlépe osobně na pracovišti výpůjční protokol v přízemí hlavní budovy knihovny, po-pá 8-19 hod., e-mailem zaslaným na adresu mvs@svkpl.cz nebo využijte online formulář na http://svkpk.cz/pro-verejnost/absencni-sluzby/#formular-tb (pokud tento odkaz nebude fungovat, pak na stránce absenční služby rozbalte "Meziknihovní výpůjční služba" - "Formulář"). K objednávce je třeba úplná citace požadovaného dokumentu. Jelikož je titul ve fondech několika českých knihoven, knihovnice určí, ze které bude realizována výpůjčka. O tom, zda-li dožádaná knihovna bude ochotna dokument půjčit a za jakých jejích podmínek (délka výpůjčky, náklady na dopravu), Vás budeme informovat. Pokud bude výpůjčka z jiné knihovny realizována, pak účtujeme paušální poplatek 50,- Kč, který zahrnuje naše náklady na poštovné a balné nutné pro vrácení knihy zpět dožádané knihovně.
Obor
Informace o knihovně
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
15.09.2016 14:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu