metrosexualita
Text dotazu
Zajímam se o nepříliš starý společenský jev tykajíci se nadměrného starání se o sebe u mužů, zvaný metrosexualita, ve své knihovně jsem nenalezl žádnou publikaci ani zmínku o tomtu pojmu. Obracím se na vás, jestli již v České republice bylo něco na toto téma publikováno.
Odpověď
Knihu na Vami zadane tema jsme bohužel nenalezli (konkretne takovou, ktera by hledany vyraz mela v nazvu ci v predmetu). Domnivame se, ze je nutne se podivat na prirucky urcene muzum, ktere se zabyvaji jejich peci o vzhled, telo.... - viz napr.
Moderní muž na prahu třetího milénia / René Koch, Frank Naumann. -- Vyd. 1.. -- Praha : Ikar, 1999. -- 141 s. : il. ; 27 cm
Předmět. heslo
muži
psychologie osobnosti
péče o zdraví
péče o tělo
kosmetika
Zadali jsme Vami hledany termin do vyhledavace google.com, bylo nalezeno nekolik odkazu, vybrali jsme články na toto téma
http://www.zdravi4u.cz/view.php?cisloclanku=2006011401
http://www.stratosfera.cz/modaakrasa/mak.clanek.php?parent&clID=27743&dil=1
http://www.stratosfera.cz/modaakrasa/mak.clanek.php?parent&clID=27743&dil=2
Licencovana plnotextova baze Anopress obsahuje nekolik clanku na dane tema, napr v archivu za posledni rok jsou uvedeny:
HUŠEK, Matěj. Metrosexuál není žádný gay! Magazín Práva, 17.09.2005, str. 22
CONWAY, Johny. Co si myslí muži. Trend marketing, 19.05.2005, str. 30 SVĚT METROSEXUÁLŮ! Popcorn, roč. 6, č. 4 (01.04.2006), str. 18
Pokud neni ve vasi knihovne dispozici databaze Anopress nebo uvedena periodika, požádejte v knihovně pracovniky sluzeb o zprostredkovani kopii z jinych knihoven v ramci meziknihovnich reprografickych sluzeb.
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
29.02.2008 14:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu