Metody řízení výrobního procesu
Text dotazu
Potřeboval bych poradit kde mám hledat něco o
METODACH ŘÍZENÍ VÝROBNÍHO PROCESU.
Odpověď
Dobrý den,
posílám seznam možné literatury a dalších zdrojů k vaší práci. Další pak můžete najít v Souborném katalogu VŠE na adrese https://library.vse.cz/.
Internetové zdroje:
https://www.systemonline.cz/rizeni-vyroby/nove-metody-rizeni-vyroby.htm
https://www.businessinfo.cz/navody/kalkulace-nastroj-hodnotoveho-rizeni
Literatura:
Vejdělek, Jiří: Jak zlepšit výrobní proces. Praha : Grada, 1998. ISBN
80-7169-583-1 (brož.).
Tomek, Gustav: Jak zvýšit konkurenční schopnost firmy. Praha : C.H. Beck,
2009. ISBN 978-80-7400-098-0 (brož.)
Tomek, Gustav: Řízení výroby a nákupu. Praha : Grada, 2007. ISBN
978-80-247-1479-0 (váz.)
Tomek, Gustav: Řízení výroby. Praha : Grada, 2000. ISBN 80-7169-955-1
(váz.)
Kucharčíková, Alžbeta: Efektivní výroba :  využívejte výrobní faktory a
připravte se na změny na trzích. Brno : Computer Press, 2011. ISBN
978-80-251-2524-3 (brož.)
Košturiak, Ján: Kaizen :  osvědčená praxe českých a slovenských podniků.
Brno : Computer Press, 2010. ISBN 978-80-251-2349-2 (váz.).
Košturiak, Ján: Štíhlý a inovativní podnik. Praha : Alfa Publishing, 2006.
ISBN 80-86851-38-9 (váz.)
Svobodová, Hana: Provozní management :  příklady. Praha : Oeconomica, 2010.
ISBN 978-80-245-1637-0 (brož.).
Carroll, Brian J.: Lean performance ERP project management :  implementing
the virtual lean enterprise. New York : Auerbach Publications, 2008.
ISBN978-0-8493-0532-0 (váz.)
Schwientek, Roland: Operations excellence : smart solutions for business
success. Houndmills : Palgrave Macmillan, 2008. ISBN 978-0-230-21780-5
(váz.)
Heřman, Jan: Produkční controlling : příklady a případové studie. Praha :
Oeconomica, 2006. ISBN 80-245-1075-8 (brož.).
Videcká, Zdeňka: Řízení výroby. Brno : Zdeněk Novotný, 2006. ISBN
80-7355-057-1 (brož.).
George, Michael L.: Co je Lean Six Sigma? Brno : SC&C Partner, c2005. ISBN
80-239-5172-6 (brož.)
https://www.ptejteseknihovny.cz/dotazy/metoda-5s-lean-manufacturing
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
18.01.2012 11:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu