Měsíční nabídkový bulletin
Text dotazu
Dobrý den.
Mám k vám dotaz. Marně sháním Měsíční nabídkový bulletin Co nového vyjde Knižního velkoobchodu, jakých si informativních novin, které vycházely každý rok a to od r. 1961 do r. 1972 po dvanácti číslech a stále se nemohu dopátrat kompletního ročníku 1970 a 1971.
Nemůžete mi v této věci nějak poradit?
Děkuji Vám moc za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
Váš dotaz na dostupnost nabídkového bulletinu "Co nového vyjde" jsme dostali prostřednictvím služby Ptejte se knihovny přeposlaný od Archeologického ústavu AV ČR.
V Souborném katalogu periodik ČR (báze SKCP, dostupná na adrese http://aleph.nkp.cz/F/) jsme našli následující záznam, který pravděpodobně odpovídá Vámi hledanému periodiku. Jedná se o titul:
CO NOVÉHO VYJDE: Měsíčník nabídkový bulletin. Praha: Knižní velkoobchod, 1956-1990. ISSN 1210-0692.
Dle báze SKCP ho má ve fondu Národní knihovna ČR, Moravská zemská knihovna a Vědecká knihovna v Olomouci, každá knihovna má různé roky vydání.
V Národní knihovně máme k dispozici všechny ročníky, tj. 1956-1990. Měsíčník je však pouze v Národním konzervačním fondu, tzn. jeho zpřístupnění se liší od běžného fondu. Dle záznamu v online katalogu NK ČR (báze NKC, http://aleph.nkp.cz/F/) je v roce 1970 i 1971 svázáno všech 12 čísel. Pro možnosti přístupu k dokumentům uloženým v Národním konzervačním fondu NK ČR se zeptejte na Informacích v Hale služeb (http://www.nkp.cz/sluzby/dulezite-odkazy/studovny/hala-sluzeb).
Pokud byste měl možnost výpůjčky z jiné knihovny,doporučujeme Vám Vědeckou knihovnu v Olomouci, která by také měla mít požadované ročníky, resp. ve svém fondu má roky 1961-1990.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.11.2014 18:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu