Máte zájem o níže uvedený titul?
Text dotazu
Dobrý den! Získal jsem v konvolutu knih titul Abhandlungen die Berbesserung der Landwirthschaft ... fur das Jahr 1800. Prag 1801. Polokožená vazba. Sborník příspěvků více autorů, např. hraběte Franze Wenzela Kagera ze Štampachu. Ve fondu Národní knihovny jsem nenalezl. Měli byste zájem o koupi? Děkuji za odpověď!
V úctě zdraví PhDr. Martin Horký
Odpověď
Dobrý den,
odpovídáme na Vaši nabídku titulu.
Jde o Herrl, Jan,. Abhandlungen die Verbesserung der Landwirthschaft betreffend. Für das Jahr 1800 /. Prag : In der Johann Herrlischen Buchhandlung, N. 498, 1801. [10], 202, [4] s. ; Sign.: ČE177/1800, kterou naše i Národní knihovna vlastní.
O publikaci tedy zájem nemáme, ale děkujeme za nabídku.
Více v Caslinu:
http://aleph.nkp.cz/F/YST4VS3V12JQTLYJCSNFR11VJRJI4MG8XD72XUBGTTCTQBPIKQ-56146?func=scan&scan_code=TL&scan_start=Abhandlungen+die+Verbesserung+der+Landwirthschaft+betreffend&x=0&y=0
S pozdravem a přáním hezkého dne
Obor
Zemědělství
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Antonína Švehly
Datum zadání dotazu
06.10.2017 08:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu