Marketing v hotelnictví, hotelové řetězce
Text dotazu
Dobrý den, jako téma bakalářské práce jsem si
vybrala "Analýzu kladů a záporů hotelových řetězců" a potřebovala bych k
tomuto tématu doporučit vhodnou literaturu, popř.jiné zdroje, Děkuji.
Odpověď
Zasílám seznam možné literatury a dalších zdrojů k tématu vaší práce. Další
materiály lze dohledat v Souborném katalogu VŠE na adrese
http://library.vse.cz.
(souborné katalogy českých veřejných knihoven, včetně univerzitních).
Literatura:
Mosha, Felix G. N.: Negotiating international hotel chain management
agreements : a primer for hotel owners in developing countries / [prepared
by Felix G.N. Mosha and Charles J. Lipton]. New York : United Nations,
1990. ISBN 92-1-104337-9 (brož.).
Beránek, Jaromír: Řízení hotelového provozu. Praha : MAG Consulting, 2007.
ISBN 978-80-86724-30-0 (brož.).
Indrová, Jarmila: Globalization and integration processes in tourism in the
Czech Republic. Praha : Oeconomica, 2007.
Kiráľová, Alžbeta: Marketing hotelových služeb. Praha : Ekopress, 2006.
ISBN 80-86929-05-1 (brož.)
Řezníčková, Martina: Franchising : podnikání pod cizím jménem. Praha :
C.H. Beck, 1999.
OECD tourism trends and policies 2010. Paris : Organisation for Economic
Co-operation and Development, 2010.
Jakubíková, Dagmar: Marketing v cestovním ruchu. Praha : Grada, 2009. ISBN
978-80-247-3247-3 (brož.).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
04.02.2011 10:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu