Marketing advokátní kanceláře
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o doporučení literatury, která je zaměřena na marketingové aktivity a marketingový mix služeb s důrazem na marketingovou komunikaci advokátní kanceláře. Je-li to možné také jednu nebo dvě publikace v cizím jazyce. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
podařilo se nám najít spíše obecně laděné knihy na téma marketing služeb. Tyto knihy jsou dostupné pro registrované čtenáře Národní knihovny po objednání z online katalogu k prezenčnímu studiu v knihovně. Viz:
HESKOVÁ, Marie. Teorie, management a marketing služeb. 2., přeprac. a dopl. vyd. České Budějovice: Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2015. 182 s. Vysokoškolská učebnice. ISBN 978-80-87472-80-4.
ETLOVÁ, Helena. Marketing služeb. 4. vyd. Praha: Bankovní institut vysoká škola, 2007. iv, 7-212 s. ISBN 978-80-7265-127-6.
VAŠTÍKOVÁ, Miroslava. Marketing služeb: efektivně a moderně. 2., aktualiz. a rozš. vyd. Praha: Grada, 2014. 268 s. Manažer. ISBN 978-80-247-5037-8.
KOZÁK, Vratislav. Marketingová komunikace. Vyd. 2., nezměn. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009. 91 s. ISBN 978-80-7318-797-2.
Následující článek bychom Vám také doporučili k prostudování: http://www.larrybodine.com/articles.asp?Action=GetOneArticle&ArticleID=70
Další možnosti hledání pak nabízí odkaz: https://www.google.cz/search?q=law+office+marketing&rlz=1C1PRFI_enCZ746CZ746&oq=law+office+marketing&aqs=chrome..69i57j0l2.4782j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.09.2017 18:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu