Manuál k Suzuki Samurai
Text dotazu
Potřebuji zjistit zda vyšla kniha o opravě automobilu Suzuki Samuraj
Odpověď
V dostupných zdrojích evidujících českou tiskovou produkci jsem nenašla žádnou publikaci vztahující se k automobilu SUZUKI SAMURAI. Domnívám se tedy, že návod nebyl oficiálně vydán v české jazykové mutaci. Bohužel v dostupných českých knihovnách není dostupný ani originál v anglickém jazyce. Manuály k tomuto automobilu byly vydávány v cizině často a je stále možné si je zakoupit prostřednictvím on-line knihkupectví, např. http://www.amazon.com. Zde stačí zadat do vyhledávacího pole "suzuki samurai".
Na stránkách Suzuki Offroad Club Slovakia jsem nalezla manuál k Suzuki Samurai ve formátu PDF. Manuál Samurai. In Suzuki - Offroad Club Slovakia [on-line]. Ondrej Martinsky (ed). B.m. : Strasko&Majky, C2006 [cit. 27.10.2006]. Ve formátu PDF, 15,584 kB. Dostupné na WWW:
<http://skupina26.sk/suzuki/download/dielensky_manual.pdf>.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
19.12.2007 09:16
Jurák Lubomír píše:
Úterý 14.05.2024 06:10
oprava karburátoru Samurai sj413 suzuky
PSK - admin píše:
Pondělí 20.05.2024 12:28
Dobrý den,
zkuste se podívat na webové stránky Suzukiclub.cz
Jsou tam k dispozici manuály ke stažení, mezi nimi jsou v angličtině a němčině i manuály k Vámi hledanému typu.
https://www.suzukiclub.cz/manual_download.php?id=350
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu