maniodepresivní psychoza
Text dotazu
Dobrý den,
potřebuji všechny knihy co se týkají bipolární afektivní poruchy neboli maniodepresivní psychózy.
Předdm děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
součástí absolventské práce je i výběr literatury, který byste měla udělat Vy sama. Národní knihovna ČR má na svých stránkách www.nkp.cz volně přístupné katalogy a databáze, ve kterých můžete hledat podle různých kritérií, v tomto případě podle klíčových slov.
Na ukázku posíláme několik knih, které jsou z elektronického katalogu NK ČR, báze NKC, viz níže. Bibliografické záznamy bývají opatřeny předmětovými hesly, které vás navedou k dalším klíčovým slovům, podle kterých můžete vyhledávat. Musíme vás ale upozornit, že i když je elektronický katalog, co se týče domácí provenience, velmi obsažný, všechny tituly na vámi zadané téma nemůžeme zaručit. Ve fondu NK ČR jsou i zahraniční publikace, které jsou  součástí báze NKC a vyhledatelné podobným způsobem.
Látalová, Klára. Bipolární afektivní porucha. Vyd. 1. Praha: Grada, 2010. 247 s. Psyché. ISBN 978-80-247-3125-4.
Praško, Ján et al. Bipolární afektivní porucha: příručka pro nemocné a jejich rodiny. Praha: Maxdorf, ©2004. 107 s. ISBN 80-7345-002-X.
Gay, Christian. Bipolární porucha: rady pro rodiny a blízké osob s maniodepresivními stavy. Vyd. 1. Praha: Portál, 2010. 135 s. Rádci pro zdraví. ISBN 978-80-7367-668-1.
Herman, Erik et al. Bipolární porucha a její léčba: příručka pro pacienty a jejich rodiny. Praha: Maxdorf, ©2007. 96 s. ISBN 978-80-7345-135-6.
Herman, Erik et al. Bipolární porucha a její léčba. 1. vyd. Praha: Maxdorf, 2004. 81 s. ISBN 80-7345-051-8.
Novák, Tomáš a kol. Jak úspěšně plout mezi mánií a depresí: příručka pro pacienty s bipolární afektivní poruchou. Praha: Maxdorf, ©2008. 26 s. ISBN 978-80-7345-152-3.
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
28.05.2014 10:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu