manažerská komunikace
Text dotazu
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu, z jakých zdrojů (knih, článků, apod.) bych mohla čerpat pro svou odbornou práci na téma Úloha komunikace v efektivním managementu. Prozatím jsem zjistila, že by vhodným materiálem mohla být například kniha Manuál komunikace pro manažery (Pavel Boučník).Mohu Vás požádat o další doporučení?
Děkuji Vám a přeji pěkný den
Odpověď
Dobrý den,
K Vašemu tématu uvádíme příklady záznamů o literatuře z báze NKC  (knihy)  Národní knihovny  a báze ANL (články), http://www.nkp.cz., záložka Katalogy a databáze.
Báze NKC :
[Č.záznamu: 001762621]
10 zlatých pravidel překonávání nejčastějších komunikačních bariér / Ivan Bureš a Vlasta A. Lopuchovská. -- Vyd. 1.. -- Praha : Management Press, 2007. -- 170 s. : il. ; 21 cm
[Č.záznamu: 002128194]
11 manažerských hříchů : jak se manažeři připravují o kariéru, rozum, partnery a zábavu / Klaus Schuster ; [překlad Daniel Helekal]. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2010. -- 170 s. ; 24 cm
[Č.záznamu: 002030422]
15 typů lidí : jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat / František Bělohlávek. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2010. -- 121 s. : il. ; 24 cm
[Č.záznamu: 001783508]
Dokonalá manažerská selhání : neobyčejná řešení obyčejných problémů / Pavel Vosoba. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2008. -- 160 s. : barev. il. ; 21 cm
[Č.záznamu: 001709811]
Management lidských zdrojů / Zuzana Dvořáková a kol.. -- Vyd. 1.. -- Praha : C.H. Beck, 2007. -- xxii, 485 s. : il. ; 24 cm
[Č.záznamu: 001702659]
Manažerská komunikace. Část I a II / Vlasta Střížová. -- 1. vyd.. -- Praha : Oeconomica, 2006. -- 160 s. ; 30 cm
[Č.záznamu: 001830481]
Manažerský bedekr / Marek Botek. -- V Tribunu EU vyd. 1.. -- Brno : Tribun EU, 2008. -- 121 s. : il. ; 25 cm
[Č.záznamu: 001784305]
Marketingová komunikace : to nejlepší z nových trendů / Petr Frey. -- 2., rozš. vyd.. -- Praha : Management Press, 2008. -- 195 s., [4] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 24 cm Báze ANL :
[Č.záznamu: 001149227]
Komunikace - přednost i slabina manažera / Jan Molek
In: Moderní řízení. -- ISSN 0026-8720. -- Roč. 43, č. 8 (2008), s. 56-58
Č.záznamu: 000929288]
Zlatá pravidla vyjednávání / Pavel Pečínka
In: Trend : politiky, vědy, kultury, společnosti. -- ISSN 1804-0004. -- Roč. 12, č. 4 (200504), s. 4
[Č.záznamu: 001279325]
Manažer a komunikace / Jolana Kalábová, Renata Chaloupková
In: Moderní řízení. -- ISSN 0026-8720. -- Roč. 45, č. 2 (2010), s. 67-69
Další záznamy si můžete vyhledat v uvedených bázích zadáním klíčových slov do vyhledávacího formuláře anebo si můžete nechat u nás vypracovat rešerši.
Rešerše je služba placená a u školních prací vyžadujeme písemný souhlas vedoucího práce,http://www.nkp.cz/sluzby/reserse.
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.05.2014 14:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu