Maloobchodní značky
Text dotazu
Dobrý den, píšu bakalářskou práci na téma
Maloobchodní značky a jejich vnímání spotřebiteli. Mohli byste mi poradit
literaturu ze které by bylo možné čerpat na teoretický základ?
Odpověď
Posílám výběr možné literatury k tématu vaší práce, další prameny najdete
na http://library.vse.cz.
Literatura:
Clow, Kenneth E.: Reklama, propagace a marketingová komunikace. Brno,
Computer Press 2008
Keller, Kevin Lane: Strategické řízení značky:: positioning a hodnota
značky, plánování a implementace marketingových programů, měření a
interpretace výkonnosti značky, budování a udržení hodnoty značky. Praha,
Grada 2007.
Taylor, David: Brand management: budování značky od vize k cíli. Brno,
Computer Press 2007.
Dru, Jean-Marie: Změňte pravidla byznysu ve svůj prospěch:: metoda
disruption. Praha, Grada 2006.
Haig, Matt: Království značky. Praha, Ekopress 2006.
Hackley, Christopher E.: Advertising and promotion: communicating brands.
London, Sage Publications 2005.
Klein, Naomi: Bez loga. Praha, Argo : Dokořán, 2005.
Kotler, Philip: 10 smrtelných marketingových hříchů: jak je rozpoznat a
nespáchat. Praha, Grada 2005.
Horová, Olga: Ochrana spotřebitele. Praha, Oeconomica 2004.
Foret, Miroslav: Marketing pro začátečníky. Brno, Computer Press 2008.
Foret, Miroslav: Jak komunikovat se zákazníkem: co a jak chci sdělit,
jakou cestou, příklady z českého prostředí. Praha, Computer Press 2000.
Earls, Mark: 7 principů masového marketingu: jak dostat dav na svou
stranu. Brno, Computer Press 2008.
Bártová, Hilda: Spotřebitel:(chování spotřebitele a jeho výzkum). Praha,
Oeconomica 2007.
Internetové odkazy:
http://www.spotrebitele.info/znacky/
http://www.czechtrade.cz/Global?xml=/pro_media/informace_pro_vas/tiskove_zpravy.xml&id_tiskova_zprava=122
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
31.03.2009 13:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu