Maloobchodní obrat
Text dotazu
Dobry den, robim bakalarsku pracu na temu maloobchod, teda skor malobchodny obrat. Neviem ale o aku dobru literaturu sa opriet... ci uz teoria ohladom maloobchodu, alebo ten maloobchodny obrat.
Odpověď
Dobrý den,
posílám možné tipy na literaturu a další zdroje k vaší bakalářské práci, o co se "opřete", to je už na vás. Doufám, že alespoň něco bude použitelné.
Závěrečné práce
http://ciks.vse.cz/knihovna/Ruzne/vskp_dostupnost.aspx
Dvořák, Jan. Analýza úspěšnosti maloobchodních formátů. Praha, 2011. Vedoucí práce Jan Koudelka.
Fišerová, Lucie. Problémy fungování maloobchodu na vnitřním trhu EU. Praha, 2011. Vedoucí práce Ingeborg Němcová.
Vidová, Eva. Vývoj retailingu v Českej republike. Praha, 2010. Vedoucí práce Jiří Zeman.
Nymsa, Jakub. Vývoj maloobchodu v ČR po roce 1993. Praha, 2008. Vedoucí práce František Drozen.
Literatura:
http://library.vse.cz
Lusch, Robert F., Dunne, Patrick M. a Carver, James R. Introduction to retailing. 7th ed. [Mason]: South-Western/Cengage Learning, ©2011. xxiv, 628 s. ISBN 978-0-538-75507-8.
Turčínková, Jana. Nákupní chování obyvatel České republiky v procesech integrace a globalizace: monografie = Shopping behavior of inhabitants of Czech Republic in processes of integration and globalization. Vyd. 1. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2011. 64 s. Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis: edition of original papers and monographs = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity: edice původních vědeckých prací a monografií, roč. 4, 2011, č. 10. ISBN 978-80-7375-576-8.
Alexander, Nicholas a Doherty, Anne Marie. International retailing. Oxford: Oxford University Press, 2009. xvii, 371 s. ISBN 978-0-19-921282-8.
Bárta, Vladimír, Pátík, Ladislav a Postler, Milan. Retail marketing. Vyd. 1. Praha: Management Press, 2009. 326 s. ISBN 978-80-7261-207-9.
Cimler, Petr a kol. Retail management. Vyd. 1. Praha: Management Press, 2007. 305 s. ISBN 978-80-7261-167-6.
Pražská, Lenka a Jindra, Jiří. Obchodní podnikání: retail management. 2. přeprac. vyd. Praha: Management Press, 2002. 874 s. ISBN 80-7261-059-7.
Časopis Moderní obchod
Internetové zdroje:
http://www.financninoviny.cz/zpravy/maloobchodni-trzby-v-dubnu-klesly-mezirocne-o-4-1-/802697
http://www.czso.cz/csu/katalog.nsf/hledat?SearchView&count=20&searchmax=10000&searchorder=1&searchfuzzy=1&query=((maloochod))&database=all&kraje=all&skupiny=all&start=1
http://www.czso.cz/csu/csu.nsf/kalendar/aktual-mal
http://www.jakzvladnoutmaloobchod.cz/
http://www.logistickymonitor.sk/en/images/prispevky/vyvoj-maloobchodu.pdf
http://is.muni.cz/th/144123/prif_b/Hudecek_Petr_Bc_prace_hlavni.pdf
http://www.patria.cz/ekonomika/ukazatel/trzby.html
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
10.04.2014 10:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu