malíř Josef Fiala
Text dotazu
Dobrý den, hledám cokoliv o malíři Josefu Fialovi, narozen roku 1882.Mám k dispozici jen knihu od Tomana. Nic víc nemám.
Odpověď
Dobrý den,
Kromě Tomanova slovníku uvádí informace o J. Fialovi (1882-1963) také:
Slovník českých a slovenských výtvarných umělců 1950-.... -- Vyd. 1.. -- Ostrava : Výtvarné centrum Chagall, 1998- . -- sv. : il., portréty, faksim. ; 31 cm (sv. D-G).
Boučková, J., Výtvarní umělci jihovýchodních Čech, Pardubice 1983 (kniha v NK bohužel není k dispozici).
Více se nám zjistit nepodařilo, zkuste se ale ještě obrátit na Knihovnu Uměleckoprůmyslového muzea, která garantuje oblast výtvarného umění (knihovna@upm.cz), mají k dispozici řadu pro nás nedostupných materiálů.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.02.2008 13:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu