malíř Jaroslav Trinkmoc
Text dotazu
Dobrý den, prosím o ocitování hesla "Jaroslav Trinkmoc" ve výše zmíněném slovníku - tedy o sdělení informací k tomuto českému malíři zde uvedené.
Děkuji,
Odpověď
Dobrý den,
do Slovníku českých a slovenských výtvarných umělců jsme nahlédli, heslo o Jaroslavu Trinkmocovi v něm ovšem není publikováno. Informace o tomto umělci chybí i v Novém slovníku československých výtvarných umělců Prokopa Tomana.
Prověřené zdroje:
Malý, Z. – Malá, A. (edd.): Slovník českých a slovenských výtvarných umělců 1950-. Ostrava : Chagall, 1998-.
Toman, P.: Nový slovník československých výtvarných umělců. Praha : Ivo Železný, 2000.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.02.2015 16:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu