malíř Jan Kautezký-KATZY
Text dotazu
Prosím o informaci o malíři Janu Kautezkém-KATZY. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
prověřili jsme dostupné zdroje Národní knihovny : Nová encyklopedie českého výtvarného umění, Praha : Academia 2006, Toman, P. Nový slovník československých vývarných umělců, Ostrava : Chagall 1994, Kapesní dějěpis českého malířství a sochařství, Praha : ČÚV SSM, 1988, bibliografickou databázi malířů http://biblio.hiu.cas.cz/rejstrik.php?rg=aut&db=biblio&lang=cz&termin=kautez
k%FD&x=22&y=15Google, a Vámi hledaného malíře Jana Kautezkého-Katzyho jsme nenalezli.
Doporučujeme Vám obrátit se na odborné instituce, tj. knihovnu Národní galerie, http://www.ngprague.cz/cz/15/sekce/knihovna/ anebo na Akademii výtvarných umění, http://www.avu.cz/taxonomy/term/90.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.06.2012 15:55
Luboš Vaněk píše:
Neděle 24.03.2019 20:38
Dobrý den, prosím, dozvěděli jste se něco o tomto malíři. Též sháním informace. Děkuji. Vaněk
PSK - admin píše:
Úterý 26.03.2019 11:04
Dobrý den,
bohužel nějaké bližší informace k malíři Janu Kautezkému se nám bohužel v nám dostupných zdrojích dohledat nepodařilo.
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu