Malé Svatoňovice kniha narozených
Text dotazu
Dobrý den,
prosím Vás o radu, kde a zda vůbec, lze najít digitalizované matriky Malých Svatoňovic - Strážkovic v období 1800 - 1900.
Odpověď
Dobrý den,
stáhněte si k sobě zazipované soubory. Jsou v nich naskenované matriky z těchto webových stránek https://vychodoceskearchivy.cz/zamrsk/files/2020/01/8700_Sbrika-matrik-Vychodoceskeho-kraje-1587-1949_NAD_190-stav-2020-01-27.pdf . Jedná se o sbírku matrik východočeského kraje, viz https://vychodoceskearchivy.cz/zamrsk/sbirka-matrik-vychodoceskeho-kraje-1587-1949/:
• Matrika narozených – Malé Svatoňovice léta 1835 - 1866
sign. 167-20 matrika N 1835-1866 ukn 10071 územní rozsah: Malé Svatoňovice 27x42 cm, vazba: polokožená, 96 fol., čeština, němčina, poznámka: do IV/1866, původní signatura: I. B.i. mikrofilm č. 1891 http://88.146.158.154:8083/167-00020.zip (odkaz ke stažení)
• Matrika narozených – Malé Svatoňovice léta 1866 - 1903
sign. 167-7239 matrika N 1866-1903 ukn 10072 územní rozsah: Malé Svatoňovice 26,5x39,5 cm, vazba: polokožená nová, 222 fol., čeština, němčina, poznámka: V/1866-V/1903, původní signatura: II. B.i. mikrofilm č. 3829 http://88.146.158.154:8083/167-07239.zip (odkaz ke stažení)
• Matrika narozených, oddaných a zemřelých Strážkovice 1785 - 1814
sign. 140-4 matrika NOZ 1785-1814 ukn 8287 územní rozsah: Strážkovice 22x35,5 cm, vazba: polokožená, 32 fol., čeština, poznámka: N II/1785-XI/1814, O XI/1785-X/1814, Z VI/1785-XI/1814 mikrofilm č. 2031 http://88.146.158.154:8083/140-00004.zip (odkaz ke stažení)
• Matrika narozených, oddaných, zemřelých 1815 - 1864
sign. 140-9 matrika NOZ 1815-1864 ukn 8288 územní rozsah: Strážkovice 25x38 cm, vazba: polokožená, 128 fol., čeština, němčina, poznámka: O XI/1816-XI/1864, Z III/1815-XI/1864, původní signatura: B.IV. mikrofilm č. 2032 http://88.146.158.154:8083/140-00009.zip (odkaz ke stažení)
• Matrika narozených, oddaných, zemřelých 1865 - 1909
sign. 140-7170 matrika NOZ 1865-1909 ukn 8289 územní rozsah: Strážkovice 25,5x38 cm, vazba: plátěná, 265 fol., čeština, poznámka: N do VIII/1909, O do X/1900, Z II/1865-X/1909, původní signatura: F.VIII. mikrofilm č. 3805,3806 http://88.146.158.154:8083/140-07170.zip (odkaz ke stažení)
Oblast Malých Svatoňovic i Strážkovic má matriky digitalizované, v obsahu lze pohodlně hledat.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Datum zadání dotazu
03.02.2020 22:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu