majitele bytu Pod zámečkem 1760/21 Hradec Králové v roce 1999
Text dotazu
Byt patřil městu. Kde dohledám majitele bytu z roku 1999 ?
Odpověď
Dobrý den,
knihovna nemá k takovýmto informacím přístup. Můžete zkusit vyhledat byt v katastru nemovitostí (je potřeba znát číslo bytové jednotky) https://nahlizenidokn.cuzk.cz/VyberBudovu/Jednotka/InformaceO  Nebo, v případě, že byt vlastnilo město, můžete zkusit kontaktovat Úsek správy bytů hradeckého magistrátu. https://www.hradeckralove.org/usek-spravy-bytu/d-55223/p1=19482
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
07.09.2021 14:39
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu