logistický management, logistika
Text dotazu
Dobrý den! Mám vypracovat na předmět Logistický management seminární práci na téma Rozmístění skladů - strategie. Můžete mi, prosím, poradit, kde bych měl tyto informace čerpat?
Odpověď
Dobrý den,
doporučuji Vám vypůjčit si k tomuto tématu literaturu, např. v Národní knihovně ČR, na internetové adrese http://www.nkp.cz, katalogy a databáze, báze NKC. Zadáním termínů "logistika" a "management" do klíčových slov se Vám zobrazí více než 70 záznamů o knihách zabývajících se touto tematikou.
Např.
Logistika : příkladové studie, řízení zásob, přeprava a skladování, balení zboží / Douglas Lambert, James R. Stock, Lisa Ellram. -- Vyd. 1.. -- Praha : Computer Press, 2000. -- xviii, 589 s. : il. ISBN 80-7226-221-1
Skladové hospodářství : odborný seminář : organizován Českou asociací nákupu a logistiky ve spolupráci s Brno International Business School dne 15.1.2004. -- Vyd. 1.. -- Brno : Brno International Business School, 2004. -- 89 s. : il. ISBN 80-86575-79-9
Skladové hospodářství : 27.2.2003, Brno : odborný seminář / organizován Českou asociací nákupu a logistiky ve spolupráci s Brno International Business School. -- Vyd. 1.. -- Brno : Zdeněk Novotný, 2003. -- 42 s. : il. ISBN 80-86575-99-3
Efficient consumer response : strategie zaměřená na optimalizaci distribučního řetězce / Pavlína Vondrová. -- Vyd. 1.. -- Praha : Vysoká škola ekonomická, Podnikohospodářská fakulta, 2001. -- 61 s. ; 21 cm. ISBN 80-245-0245-3
Knihy si můžete v NK ČR vypůjčit na základě čtenářského průkazu, více informací naleznete na
http://www.nkp,cz, Služby, Pro uživatele a návštěvníky.
V souborném katalogu SKAT (katalog veřejných knihoven) - http://www.skat.cz - a Souborném katalogu ČR - báze SKC - http://sigma.nkp.cz/F - zjistíte dostupnost Vámi vybrané knihy v dalších českých knihovnách.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
14.11.2007 08:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu