Literatura-restituční a privatizační procesy v ČR
Text dotazu
Obracím se na Vás s žádostí o pomoc při výběru literatury k vypracování práce na téma:
"Analýza vývoje procesů restituce a privatizace zemědělského a lesního majetku v ČR Děkuji za vyřízení mého dotazu.
Odpověď
Odpovídám na Váš dotaz Literatura – restituční a privatizační procesy v ČR. V příloze Vám zasílám namátkou vybrané publikace z našeho fondu, které se týkají tohoto tématu. Můžete se je kdykoliv přijít vypůjčit.
Strasti a naděje selského stavu : od velké krize po naše dny / Karel Jech. -- Praha : Asociace soukromého zemědělství ČR, 2004. -- 138 s.
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000187075&local_base=UZP01&format=999
Otec kulak, syn zelený baron : [příběh Haškova selského rodu a obrázky ze života Úhonic] / Pavel Kovář. -- 1. vyd.. -- Praha : Riopress, 2004. -- 174 s.,
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000187070&local_base=UZP01&format=999
Pozemky a právo : Právní předpisy o půdě s komentářem. Související daňové, katastrální a další informace. Obrazová dokumentace. Adresáře / Zdeněk Karfík ; Marie Karfíková ; Jiří Spáčil. -- Praha : ORAC, 2001. -- 191 s
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000069764&local_base=UZP01&format=999
Zákony o zmírnění majetkových a jiných křivd z období od 25.2.1948 do 1.1.1990 / komentář Milan Pokorný. -- Vyd. 1.. -- Praha : C.H. Beck, 1999. -- xii, 310 s.
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000187360&local_base=UZP01&format=999
Právní a ekonomické problémy transformace zemědělských družstev : autoreferát [kandidátské disertační práce] / Jiřina Homolková ; školitel Miroslav Svatoš. -- Praha : Česká zemědělská univerzita, 1998. -- 28 s.
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000164114&local_base=UZP01&format=999
Zemědělské restituce a soudní praxe / Jiří Spáčil ; Ema Barešová. -- Praha : C. H. Beck, 1998. -- 123 s. -- (Beckovy právnické sešity)
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000039802&local_base=UZP01&format=999
Praktický průvodce restitucí. -- Česká republika : Farmconsult, 1996
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000021691&local_base=UZP01&format=999
Pozemky, porosty, stavby a jejich právní aspekty, oceňování a evidence při restitucích, privatizacích a transformacích / Ivana Průchová ... [et al.]. -- 1. vyd.. -- Brno : Inforpres : Právnická fakulta Masarykovy University, 1992. -- 270 s.
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000155855&local_base=UZP01&format=999
Restituce majetku podle zákona o půdě / Ivana Průchová. -- Praha : C. H. BECK, 1997. -- 279 s..
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000029356&local_base=UZP01&format=999
Statistická ročenka České a Slovenské federativní republiky .... -- Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1990-1992. -- 3 sv.
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000128633&local_base=UZP01&format=999
Soukromé zemědělské hospodaření a privatizace : Díl 1., Zákony, komentáře / Petr Liška... [et al.] ; Úvod Jan Štráfelda, Zdeněk Musil. -- 1. vyd.. -- Praha : Apros, 1990 (Tiskový servis). -- 314 s.
http://aleph.uzpi.cz/F?func=direct&doc_number=000132849&local_base=UZP01&format=999
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
05.04.2013 09:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu