literatura o hackerech
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda existuje publikace, popř. články o počítačových hackerech (strategie, nebezpečí atd.) - pouze v češtině.
Odpověď
Dobrý den,
k vašemu dotazu uvádíme příklady záznamů o literatuře z báze NKC Národní knihovny, která se zabývá problematikou útoků na počítače připojené k síti Internet.
Záznamy jsme vyhledali zadáním klíčového slova hacker do vyhledávacího formuláře, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze.
Stejným způsobem můžete vyhledávat další záznamy při zadání dalších klíčových slov a také záznamy o článcích v bázi ANL Národní knihovny.
-[Č.záznamu: 000992260]
Firewally a bezpečnost Internetu, aneb, Jak zahnat lstivého hackera / William R. Cheswick, Steven M. Bellovin. -- 1. vyd.. -- Veletiny : Science, c1998. -- 292 s.
-[Č.záznamu: 001818199]
Informatika pro ekonomy / Pavel Rosman ... [et al.]. -- Vyd. 4., nezměn.. -- Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008. -- 250 s.
Kapitola 13.2.1. Základní druhy útoků na počítače připojené k síti Internet
-[Č.záznamu: 000528824]
Hacker : podivný život a zločiny počítačového génia Kevina Poulsena / Jonathan Littman ; [z anglického originálu ... přeložila Jana Odehnalová]. -- Praha : Práh, 1998. -- 284 s.
-[Č.záznamu: 000485556]
Hacker Proof : váš počítač, vaše síť a vaše připojení na Internet - je to opravdu bezpečné? / Lars Klander. -- 1. vyd.. -- Brno : Unis, 1998. -- 648 s.
-[Č.záznamu: 002118545]
-Ochrana a licencování počítačového programu / Bohumír Štědroň. -- Vyd. 1.. -- Praha : Wolters Kluwer Česká republika, 2010. -- xv, 199 s.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík.
Obor
Výpočetní technika
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
20.12.2013 09:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu