literatura na téma "vývoj zaměstnanosti ve veřejném sektoru v letech 2002 - 2012"
Text dotazu
Dobrý den,
prosím o doporučení literatury k vypracování BP na téma vývoj zaměstnanosti ve veřejném sektoru v letech 2002 - 2012.
Děkuji moc za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
v rámci služby Ptejte se knihovny Vám můžeme doporučit zdroje, ve kterých můžete vhodnou literaturu k tématu vyhledávat, popřípadě zmínit několik vhodných publikací.
Vhodné dokumenty k tématu můžete vyhledávat v katalozích Národní knihovny, souborných katalozích či dalších licencovaných i nelicencovaných databázích, využít samozřejmě můžete i bibliografie uvedené v jednotlivých monografiích.
K dohledávání vhodné literatury můžete mimo jiné použít např.:
* Online katalog Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc
* Souborný katalog ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc
* Jednotnou informační bránu: http://www.jib.cz/
* Výběrovou článkovou databázi ANL : http://aleph.nkp.cz/cze/anl
Vybraná doporučená literaturu (Online katalog NK ČR):
* VÁCLAVÍKOVÁ, Anna, KOLIBOVÁ, Helena a KUBICOVÁ, Alina. Problematika trhu práce a politiky zaměstnanosti: [studijní materiály pro kombinované studium Veřejná správa a regionální politika]. Vyd. 1. Opava: Optys, 2009. 149 s. ISBN 978-80-85819-76-2.
* Vývoj lidských zdrojů - v jednotlivých krajích ( viz Online katalog Národní knihovny ČR - slova z názvu: vývoj lidských zdrojů; filtrovat: dokumenty vydané po roce 2000)
* Vývoj nezaměstnanosti - v jednotlivých krajích (viz Online katalog Národní knihovny ČR- slova z názvu: vývoj nezaměstnanosti; filtrovat: dokumenty vydané po roce 2000)
* Regionální rozdíly v demografickém, sociálním a ekonomickém vývoji (viz Online katalog Národní knihovny ČR- slova z názvu: Regionální rozdíly v demografickém sociálním a ekonomickém vývoji; filtrovat: dokumenty vydané po roce 2000)
* ŠIMSOVÁ, Jana. Časový vývoj nezaměstnanosti v rámci Ústeckého kraje. Vyd. 1. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, 2005. 49 s. Acta Universitatis Purkynianae; 118. Studia statistica. ISBN 80-7044-753-2.
Další literaturu k tématu můžete nalézt prostřednictvím víše uvedených zdrojů.
Pomoci by Vám mohly též již zodpovězené dotazy služby Ptejte se knihovny na obdobné téma:
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/nezamestnanost-1/
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2012/nezamestnanost/
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2013/literatura-na-tema-vyvoj-nezamestnanosti/
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/vyvoj-trhu-prace-a-nezamestnanost-v-cr/
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2012/nezamestnanost-1
Další zodpovězené dotazy: Archiv služby Ptejte se knihovny: http://www.ptejteseknihovny.cz/archiv
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
23.12.2013 15:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu