Literatura na téma srovnávací právo
Text dotazu
Dobrý den, sháním na diplomovou práci literaturu k tématu porovnání afrických a českých práv.
Odpověď
Dobrý den,
pro srovnání českého a afrického práva Vám posílám výběr monografií. Uvedené publikace si můžete vypůjčit ve Studijní a vědecké knihovně Plzeňského kraje http://www.svkpl.cz/ nebo meziknihovní výpůjční službou.
Zdroje:
Knapp, Viktor, 1913-1996                               SVK Plzeň
Velké právní systémy : úvod do srovnávací právní vědy / Viktor
Knapp. -- 1. vyd. -- Praha : C.H. Beck, 1996. -- xviii, 248 s. ; 21
cm. -- (Beckovy právnické učebnice). -- ISBN 80-7179-089-3 (C.H.
Beck : brož.)
Konspekt: 34 Právo * 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty.
Učebnice
Komenda, Antonín                                       SVK Plzeň
Základy právního systému České republiky / Antonín Komenda. -- 1.
vyd. -- Olomouc : Univerzita Palackého, 2000. -- 45 s. ; 29 cm. --
(Texty k otevřenému a distančnímu vzdělávání. Právo - S.O.S. Evropa
; 15). -- ISBN 80-244-0159-2 (Univerzita Palackého : brož.)
Konspekt: 34 Právo
1. právo - Česko 2. učebnice vysokých škol
I. Univerzita Palackého. Andragogé - Centrum otevřeného a
distančního vzdělávání
Hungr, Pavel, 1941-                                     SVK Plzeň
Afroasijské právní kultury / Pavel Hungr, Věra Kalvodová. -- Vyd. 1.
-- Brno : Masarykova univerzita, 2002. -- 118 s. ; 21 cm. --
(Edice učebnic ; sv. 310). -- ISBN 80-210-3010-0 (brož.)
Konspekt: 34 Právo
1. islámské právo  2. hinduistické právo  3. právo - Čína  4. právo
- Japonsko  5. právo - Afrika  6. učebnice vysokých škol
Bílý, Jiří Libor, 1952-                                 SVK Plzeň
Právní dějiny na území ČR : vysokoškolská učebnice / Jiří L. Bílý.
-- Praha : Linde, 2003. -- 474 s. ; 21 cm. -- (Vysokoškolské
právnické učebnice). -- ISBN 80-7201-429-3 (brož.)
Učebnice
1. právo - Česko 2. právní dějiny - Česko 3. učebnice vysokých
škol
Hejda, Jan, 1955-                    např.  SVK Brno, Kladno, Olomouc
Základy českého práva : studijní text / Jan Hejda. -- 1. vyd. --
České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií,
2005. -- 137 s. ; 25 cm. -- (Studijní texty). -- ISBN 80-86708-11-X
(brož.)
Učebnice
1. právo - Česko 2. učebnice vysokých škol
Balík, Stanislav, 1928-                                SVK Plzeň
Právní dějiny mimoevropských zemí : (stručný nástin) / Stanislav
Balík, Stanislav Balík ml. -- 2., rozš. vyd. -- Plzeň :
Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, 2006. -- 223 s. ; 21 cm.
-- (Právnické učebnice). -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN
80-86898-62-8 (brož.)
Učebnice
1. právní dějiny - Asie  2. právní dějiny - Afrika  3. právní dějiny - Latinská Amerika  4. učebnice vysokých škol
Menski, Werner                                  Národní knihovna ČR
Comparative law in a global context : the legal systems of Asia and Africa / Werner Menski. -- 2nd ed.. -- Cambridge : Cambridge
University Press, 2006. -- xx, 674 s. ; 23 cmISBN 0-521-67529-4 (brož.)
. -- Obsahuje bibliografii a rejstřík
* právo -- Asie  * právo -- Afrika
* srovnávací právní věda  * studie
Hungr, Pavel, 1941-                                  SVK Plzeň
Srovnávací právo : právní kultury / Pavel Hungr. -- Vyd. 1. --
Ostrava : Key Publishing ; Brno : B.I.B.S., 2008. -- 130 s. ; 24 cm.
-- (Právo). -- ISBN 978-80-87071-57-1 (Key Publ. : brož.). -- ISBN
978-80-86575-72-8 ( B.I.B.S. : brož.)
Učebnice
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Plzně, p. o.
Datum zadání dotazu
08.06.2009 09:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu