Lipová alej v Pohledu
Text dotazu
Prosím o jakékoliv informace o lipové aleji v Pohledu.
Odpověď
Zmínka o lipové aleji v Pohledu je v:
Hrušková, Marie. Za památnými stromy Vysočiny. 1. vyd. Beroun: MH, 2008. 143 s. ISBN 978-80-86720-41-8.
Hrušková, Marie a kol. Aleje: krása ohroženého světa. 1. vyd. Praha: Mladá fronta, 2012. 183 s. ISBN 978-80-204-2783-0.
O alejích obecně pojednává kniha:
Veličková, Markéta a kol. Aleje české a moravské krajiny: historie a současný význam. 1. vyd. Praha: Dokořán, 2013. 245 s., [24] s. obr. příl. ISBN 978-80-7363-413-1.
Použité zdroje
Souborný katalog ČR
On-line katalog KKV
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
Havlíčkův Brod
Knihovna
Krajská knihovna Vysočiny Havlíčkův Brod
Datum zadání dotazu
12.06.2015 16:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu