life work balance
Text dotazu
Dobrý den, zpracovávám magisterskou práci na téma: Life work balance a sháním nějakou literaturu. Prosím o nějaké tituly, které se daným tématem zabývají. Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
ve fondu Národní knihovny se bohužel nevyskytuje žádná publikace, která by měla přímo v názvu nebo v klíčových slovech termín "life work balance" nebo "work-life balance", který se více užívá, mohly by Vám však alespoň okrajově pomoci následující dokumenty:
1) Welch, Jack, 1935- . Cesta k vítězství : pokračování a odpovědi : řešení 74 nejtěžších obchodních otázek / předmluva Martin Roman ; [přeložila Jana Novotná]. -- Hodkovičky [Praha] : Pragma, c2006. -- 251 s. ; 22 cm. ISBN 80-7349-033-1 (váz.)
2) Covey, Stephen R., 1932- . 7 návyků vůdčích osobností pro úspěšný a harmonický život : návrat etiky charakteru / [z anglického originálu ... přeložil Stanislav Michalík]. -- V Praze : Pragma, 1997. -- 327 s. : il. ; 21 cm. ISBN 80-7205-734-0 (v knize neuvedeno : brož.). ISBN 80-85213-41-9 (chyb.)
3) Covey, Stephen R., 1932- . 8. návyk : od efektivnosti k výjimečnosti / [z anglického originálu ... přeložil Aleš Lisa]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Management Press, 2005. -- 371 s. : il. ; 24 cm. ISBN 80-7261-138-0 (brož.): Kč 390,00
4) Pacovský, Petr, 1956- . Člověk a čas : time management IV. generace. -- Vyd. 1.. -- Tábor : Time Expert, c2000.-- 251 s. : il. ; 24 cm. -- (Cesty k osobní prosperitě). ISBN 80-902783-0-2 (váz.)
5) Pacovský, Petr, 1956- . Velká kniha o uspořádání času / ilustr. Martin Klíma ; jaz. úprava Jitka Podzimková.-- [Praha] : IDG Czechoslovakia, [1994] ([S.l.] : MAC).-- 209 s., [11] s. obr. : obr. ; 30 cm. ISBN 80-900872-7-2 (brož.)
6) Eckhardtová, Dita. Life management : jak získat více času, energie a pořádku v životě. -- 1. vyd.. -- Praha: Grada, 2006. -- 161 s. : il. ; 21 cm. ISBN 80-247-1488-4 (brož.)
7) Psychosociální souvislosti osobní pohody / Marek Blatný (eds.) ... [et al.].. -- Brno : Masarykova univerzita : MSD, 2005. -- 109 s. : il. ; 21 cm. ISBN 80-86633-35-7 (MSD : brož.)
8) Smith, Hyrum W. 10 přírodních zákonů managementu času a života /[z anglického originálu ...přeložil Martin Konvička]. -- Praha : Pragma, c1998.-- 247 s. : il. ; 21 cm. ISBN 80-7205-587-9 (brož.)
9) Plamínek, Jiří, 1958- . Sebeřízení : praktický atlas managementu cílů, času a stresu. -- 1. vyd.. -- Praha: Grada, 2004. -- 182 s. : il. ; 23 cm. -- (Manažer). ISBN 80-247-0671-7 (brož.)
10) Gröpel, Peter. Rovnováha životných oblastí vo vzťahu k naplnenosti potrieb a spokojnosti so životom. -- grafy, tabulky. -- Obsahuje bibliografii In: Československá psychologie. -- ISSN 0009-062X. -- Roč. 50, č. 1 (2006), s. 71-83.
Internetové odkazy:
http://en.wikipedia.org/wiki/Work-life_balance
http://www.worklifebalance.com/
http://www.feld.com/blog/archives/2005/07/discovering_wor.html
http://www.worklifebalance.ie/index.asp?locID=50&docID=-1
http://www.mayoclinic.com/health/work-life-balance/WL00056
http://www.epsu.org/IMG/pdf/CZ_Work-Life-Balance-Briefing.pdf
http://www.vedeme.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=301&Itemid=181
Další odkazy můžete získat např. z internetového vyhledávače Google (http://www.google.com).
Ještě bych Vám doporučila knihovny, které jsou tematicky zaměřeny na oblast ekonomie, managementu apod., např. Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE (http://ciks.vse.cz/) nebo Knihovnu CERGE-EI (http://www.cerge-ei.cz/library/).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
31.10.2007 15:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu