Libreto k opeře Rusalka
Text dotazu
Slova k Opeře Rusalka
Odpověď
Dobrý den,
libreto k opeře Rusalka naleznete např. na stránkách věnovaných Antonínu Dvořákovi (http://antonin-dvorak.cz/rusalka).
Libreto také obsahují např. tyto publikace:
SLAVÍKOVÁ, Jitka, ed. Antonín Dvořák (1841-1904), Rusalka, op. 114: lyrická pohádka o třech jednáních: premiéra 5.5.2005. Praha: Státní opera Praha, ©2007. 149 s. ISBN 978-80-254-3573-1.
Antonín Dvořák (1841-1904), Rusalka: lyrická pohádka o třech dějstvích z roku 1901. Ostrava: Národní divadlo moravskoslezské, [2019]. 155 stran, 11 nečíslovaných stran obrazových příloh. ISBN 978-80-88180-70-8.
KVAPIL, Jaroslav. Rusalka: lyrická pohádka o 3 dějstvích. 10. vyd., (3. SNKLHU). Praha: Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění, 1958. 66 s. Operní libreta; ř. 1, sv. 2.
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
14.07.2021 20:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu