libreta k muzikálům
Text dotazu
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda je možné sehnat (k zapůjčení nebo ke koupi) kompletní libreta k muzikálům, případně i notové záznamy. Primárně mám zájem o anglickou a českou verzi Les Miserables a Mary Poppins.
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den
Odpověď
Dobrý den,
ve fondu Národní knihovny ČR je pouze klavírní výtah, výběr z  muzikálu Les Miserables, sg. NK ČR 59 D 13226 a text - libreto v češtině, viz BOUBLIL, Alain a SCHNONBERG, Claude - Michel. Les Misérables. Bídníci. Muzikál. Brno: Městské divadlo, 2008/2009. Podle románu Victora Huga, český překlad Zdeněk Borovec. Sg. NK ČR 54 K 91705.
Libreto muzikálu Mary Poppins vydalo také Městské divadlo, viz FELLOWES, Julian. Mary Poppins. Brno: Městské divadlo, 2010. Muzikál podle knih P.L.Traversové a filmu Walta Disneyho. Sg. NK ČR 54 K 98417 Ve fondu Hudebního oddělení Národní knihovny ČR jsou ještě výtahy několika dalších českých muzikálů, doporučujeme podívat se do elektronického katalogu NK ČR na www.nkp.cz, katalogy a databáze, báze NKC, vyhledávání podle klíčových slov (např. muzikál*).
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
27.05.2014 13:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu