Laurensová, Stephanie - Příslib polibku
Text dotazu
Prosím o sdělení, zda se dá někde získat k přečtení výše uvedený titul od spisovatelky Laurensové. V této knize se má čtenář seznámit s první
představitelkou rodu Cynsterů. Tato postava se pak objevuje ve všech následujících dílech, které pojednávají o dalších členech rozvětvené rodiny.
Odpověď
Dobrý den,
V angličtině byla vydána kniha The Promise in a Kiss (Cynster 0,5#).
Bohužel, podle všeho tato kniha nebyla v češtině vydána. Poslední informace o tom, že se vydání neplánuje, jsme nalezli z roku 2017 v diskuzi zde: https://www.knizniklub.cz/knihy/238116-zkroceni-markyze-z-raventhorne.html - diskuze k plánování českého vydání knihy z r. 2017.
V češtině po roce 2017 začaly vycházet další díly ságy v další řadě: Nová generace Cynsterů.
Dobrá partie pro Cynstera 2018 -; Cynsterovská sága 23.
Knihu jsme dohledali v anglické verzi a německém překladu:
https://www.goodreads.com/book/show/240453.The_Promise_in_a_Kiss
https://www.megaknihy.cz/romanticke/20175208-the-promise-in-a-kiss.html - anglická verze https://knihy.heureka.cz/the-promise-in-a-kiss-verhei-ungsvolle-kusse-englische-ausgabe_2/ - německý překlad
Cynterovská Sága:
1.            Nevinné potěšení - Devil's Bride
2.            Svůdcova přísaha - A Rake's Vow
3.            Svůdná čarodějka - Scandal's Bride
4.            Démon touhy - A Rouge's Proposal
5.            Tajná láska - Secret Love
6.            Všechno o lásce - All About Love
7.            Všechno o vášni - All About Passion
8.            Muž ve stínu - On a Wild Night
9.            Hříšný úsvit - On A Wicked Dawn
10.          Dokonalá milenka - The perfect lover
11.          Ideální nevěsta - The Ideal Bride
12.          Pravda o lásce - The Truth About Love
16.          V rukou vikomta Breckenridge - VISCOUNT BRECKENRIDGE TO THE RESCUE
17.          V patách Elize Cynsterové - IN PURSUIT OF ELIZA CYNSTER
18.          V zajetí hraběte z Glencrae - The Capture of the Earl of Glencrae
19.          Pokušení Henrietty Cynsterové - AND THEN SHE FELL
20.          Zkrocení markýze z Raventhorne - The Taming of Ryder Cavanaugh
21.         Zimní romance [2017] (Nová generace Cynsterů 1)
22.         Kouzlo Lucilly Cynsterové [2017] (Nová generace Cynsterů 2)
23.          Dobrá partie pro Cynstera - A Match for Marcus Cynster (Nová generace Cynsterů 3)
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
10.10.2019 20:48
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu