Latinský překlad
Text dotazu
Kdo hleda, najde.
Odpověď
Dobrý den,
Bezpochyby hledáte překlad tohoto citátu z bible:
Quaerite et invenietis - Hledejte a naleznete
NZ, Matouš 7,7; Kristova slova zástupům
V českém překladu Nového zákona (např. vydání z roku 2004, Biblion. 3. revidované vydání) najdete text související s tímto výrokem.
Další informace najdete v latinském překladu bible (např. Biblia Sacra. Iuxta vulgatam versionem, vydana v roce 1983 v nakladatelství Deutsche Bibelgesellschaft ve Stuttgartu)
Obor
Filozofie a náboženství
Okres
--
Knihovna
Knihovna Filozofické fakulty UK
Datum zadání dotazu
01.10.2014 15:23
roman píše:
Pátek 01.07.2016 07:55
Dobry potreboval bych prelozit Familia mea omnium meum est
PSK - admin píše:
Pátek 01.07.2016 13:51
Dobrý den,
služba Ptejte se knihovny a knihovny obecně překlady do/z cizích jazyků neprovádějí. Ve Vašem případě jsme ovšem nalezli překlad uvedeného slovního spojení volně na internetu: (http://www.latina-zdarma.cz/[…]/2) familia mea omnium meum est – moje rodina je mé všechno. Za důvěryhodnost tohoto zdroje neručíme, jedná se ovšem o stránku, která se latině a překladům z/do latiny věnuje.
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu