Laserová technologie v nábytkářství
Text dotazu
Využití laserového řezu v nábytkovém průmyslu v ČR,EU....zajímají mě jakékoli informace, odkazy ohledně ...opracování /především řezu/ dřevěných a jiných materiálů na bázi dřeva v nábytkové a interierové výrobě a tvorbě v českém jazyce.
Irelevantní, mimo rámec dotazu: lesnictví, těžba a zpracování dřeva
Odpověď
Dobrý den,
Vámi zadaný dotaz je spíše rešeršního charakteru a v závěru e-mailu se můžete seznámit s informacemi ohledně objednávky rešerše.
Zde uvádíme některé z nalezených odkazů:
Do vyhledávače Google (www.google.cz) jsme zadali toto spojení: laserový řez v nábytkářství
http://www.techtydenik.cz/detail.php?action=show&id=198&mark=
http://www.techtydenik.cz/detail.php?action=show&id=3431&mark=
http://www.mmspektrum.com/clanek/cnc-obrabeci-centra-pro-drevozpracujici-a-nabytkarsky-prumysl
V souborném katalogu Caslin (www.caslin.cz) časopisy jsme nalezli záznam časopisu Drevo, který vycházel do roku 2001 a v níže uvedených knihovnách jsou k dispozici jednotlivé ročníky časopisu.
Název Drevo : odborný časopis pre drevárský priemysel
Nakl. údaje Bratislava : Slovenské vydavateĺstvo technickej literatúry, 1946-2001
Popis (rozsah) sv.
Ve fondu ABA009 [ZPK - ÚZPI Praha]
Roky: 1994
ABD026 [ČZU - Stud. a inf. centrum Praha]
Roky: 1997-2001
ABE320 [NPÚ - ÚP Praha]
Roky: 1993
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno]
Roky: 1946-99
BOD006 [MZLU - Ústav věd-pedagog. inf. Brno]
Roky: 1993-2001
BOD111 [Univerzita obrany - Knihovna Brno]
Roky: 1993-2001
CBD001 [PedF JU - Ústř. knih. Č. Budějovice]
Roky: 1996-2001
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. II 100.093
Roky: 1963-2001
Svazky: 18-
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.]
Roky: 1994-2001
PAC001 [SYNPO, a.s. Pardubice]
Roky: 2001
PNA001 [Studijní a vědecká knihovna Plzeň] -- sign. 36A87, 6493
Roky: 1963-92,94-2001
ULD001 [UJEP - Pedagogická fakulta Ústí nad Labem]
Roky: 1993-2000
Dále doporučujeme Informační bulletin lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity:
Název Informační bulletin a sborník statí / Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Lesnická a dřevařská fakulta, Ústav nábytku a speciálních výrobků ze dřeva a Asociace českých nábytkářů
Nakl. údaje Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, [2003]-
Popis (rozsah) sv. ; 21-30 cm
Ve fondu ABA001 [NK ČR Praha]
Svazky: 2003-2004, září 2004, květen 2005-květen 2006- -- prezenčně
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 1-163.838
Svazky: 2005-2006-
V souborném katalogu Caslin můžete nalézt publikace, které se týkají také dalších Vámi zmíněných témat. Podobně můžete vyhledávat například ve vyhledávači Google.
Pokud máte zájem o zpracování Vašeho tématu formou rešerše, vyplňte prosím objednávkový formulář na : http://www.stk.cz/cs/sluzby/referencni-a-resersni-sluzby/resersni-sluzby/objednavka-reserse/ . Bližší informace o rešeršních službách získáte na adrese: http://www.stk.cz/cs/sluzby/referencni-a-resersni-sluzby/resersni-sluzby/ .
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
14.07.2009 08:39
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu