Langerhansovy ostrůvky a jejich histologie
Text dotazu
Odpověď nedoručena - špatně zadaná e-mailová adresa. V knihově AAB008 byl časopis Gem. Comp. Endocrinol. do r. 2000,vč2002. Je v CR? Jrště vychátí ? pokud je, kde najit Inturce pro autory. Jaký na fapakt. Kniha: Pickup JC, Williams G. Textbook of diabetes. Oxfor:Blackwell. 1998. Kde najít nebo xorox v kap. 6, str 1-16; kap. 8, str. 1-14; kap- 7, str 1-9.
Odpověď
Dobrý den, předplatné na klasickou verzi časopisu General and comparative endocrinology : international journal. -- San Diego : Academic Press má podle našich informací Národní lékařská knihovna ČR (http://dec2.nlk.cz:4001/ALEPH/CZE/NML/NML/NML/START).
Časopis stále vychází, jak je patrno z elektronické verze časopisu (NK ČR má však přístup pouze k abstraktům článků). Katalog Národní lékařské knihovny ČR uvádí, že posledním ročníkem, který je zde dostupný je rok 2002.
V Souborném katalogu ČR je ale uvedeno, že vlastní ročníky 1961 - 1999, 2000 - (akt. 2005).
Doporučovali bychom Vám proto kontaktovat Národní lékařskou knihovnu ČR, která také zajišťuje službu Ptejte se knihovny (http://www.nlk.cz/nlkcz/).
Informace pro autory článků General and comparative endocrinology Vám zasíláme v příloze.
Část dotazu není zřejmá. Pokud vás zajímá impact faktoru časopisu, ten je v současné době 1,751.
Hledaná kniha
Textbook of diabetes. Vol. 1,2 / edited by John C. Pickup , Gareth Williams. -- 2nd ed. -- Oxford [etc.] : Blackwell Science, 1997. -- 2 sv. : bar.fot., obr., tab., grafy se nachází ve fondu Národní lékařské knihovny ČR (http://dec2.nlk.cz:4001/ALEPH/CZE/NML/NML/NML/FULL/0039130?).
Pokud máte zájem o kopie z této knihy zažádejte o ně prosím přes Vámi užívanou knihovnu meziknihovní výpůjční službou (informace o meziknihovní výpůjční službě v NK ČR naleznete na adrese http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Sluzby&submenu3=47).
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.02.2008 15:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu