Ladislav Faltejsek
Text dotazu
Dobry den, prosim mate nejake informace o sochari Ladislavu Faltejskovi? Dekuji
Ivana Buttry
Odpověď
Dobrý den,
K dotazovanému sochaři naleznete informace v těchto publikacích :
MALÝ, Zbyšek a Alena MALÁ, ed. Slovník českých a slovenských výtvarných umělců 1950-2010. Ostrava: Výtvarné centrum Chagall, 2010. Prameny a dokumenty (Výtvarné centrum Chagall). ISBN 80-86171-02-7.
TOMAN, Prokop. Nový slovník československých výtvarných umělců. 5. opr. vyd. Praha: I. Železný, 2000. ISBN 80-237-3633-7.
V naší knihovně jsou k dispozici katalogy výstav.
Ladislav Faltejsek. Orlická galerie. Rychnov nad Kněžnou, 1984. Sign. KB6650
Východočeští výtvarní umělci k 30. výročí Vítězného února. Východočeská galerie. Pardubice, 1978. Sign. KC7902
Dále posílám odkaz na internetovou stránku Informační systém abART. Zde také naleznete informace k dané osobě. http://abart-full.artarchiv.cz/
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Knihovna Uměleckoprůmyslového musea v Praze
Datum zadání dotazu
14.10.2019 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu