Kurz rychlého čtení
Text dotazu
Dobrý den,
zajímalo by mě,zda nebudete pořádat kurz rychlého čtení. Případně,zda byste mi mohli doporučit,kam se obrátit,pokud bych takovýto kurz chtěla absolvovat.
Děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
Krajská knihovna Vysočiny bohužel nemá v současnosti v plánu žádný kurz rychlého čtení.
Můžeme Vám nabídnout několik knih o metodách a procvičování rychlého čtení:
- BUZAN, Tony: Rychlé čtení. Brno: BizBooks, 2013. 222 s.
- HÖRNER, Gerhard: Rychlé čtení. Brno: computer PRess, 2007. 82 s.
- GRUBER, David: Rychločtení, aneb, Šetříme časem! Praha: Management PRess, 2007, 326 s.
Na internetu je možné procvičovat rychlé čtení prostřednictvím různých on-line kurzů nebo aplikací, např. na www.rozectise.cz, kde si můžete vyzkoušet zkušební verzi zdarma.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Havlíčkův Brod
Knihovna
Krajská knihovna Vysočiny Havlíčkův Brod
Datum zadání dotazu
22.05.2018 10:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu