Kult v náboženství
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o vyhledání literatury týkající se tématu - význam kultu v náboženství (mělo by se jednat o obecné pojednání).
Odpověď
Dobry den,
Zde je pár odkazů, které se tématu týkají.
Pro nahledaní literatury, můžete použít náš katalog, kde zadáte slova kult náboženství a z vyhledaných knih si pak vyberete, pokud potřebuje muzete hledat i v článcích v katalogu NKP www.nkp.cz - stejným způsobem. Články si pak můžete objednat v knihovně a okopírovat.Pokud potřebujete literaturu k nějaké práci, pak si můžete požádat o rešerši. Tato služba je placená.
Starověká náboženství : náboženské systémy starého Egypta, Mezopotámie a Kenaanu
/ Jan Heller. -- 3. vyd.. -- Neratovice : Verbum, 2010. -- 413 s. ; 22 cm
Náboženství ve starověkém Egyptě : bohové, mýty a náboženská praxe / autoři John Baines, Leonard H. Lesko, David P. Silverman ; editor Byron E. Shafer ; [překlad Helena Brotánková]. -- 1. vyd.. -- Neratovice : Verbum, 2009. -- 237 s., [8] s. barev. obr. příl. : il., mapy, portréty ; 22 cm
Perun - bůh hromovládce : sonda do slovanského archaického náboženství / Michal Téra. -- Červený Kostelec : Pavel Mervart, 2009. -- 380 s. : il., mapy, faksim. ; 25 cm
Příručka českých církevních dějin. V. / Bohumil Zlámal. -- Vyd. 1.. -- Olomouc : Matice cyrilometodějská, 2008. -- 414 s. ; 21 cm
Zbožnost středověku / k vydání připravil Martin Nodl ve spolupráci s Krzystofem Brachou, Janem Hrdinou a Pawłem Krasem. -- Vyd. 1.. -- Praha : Filosofia, 2007. -- 240 s. : il., mapy ; 24 cm
Obor
Filozofie a náboženství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
08.12.2010 12:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu