Krize dětského výtvarného projevu
Text dotazu
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem vhodné literatury k diplomové práci na téma krize dětského výtvarného projevu a výtvarný projev dětí v 7. a 8. ročníku ZŠ. Mockrát děkuji za tipy
Odpověď
Dobrý den,
Váš dotaz odpovídá spíše žádosti o bibliografickou rešerši - tuto službu také poskytujeme, ale je zpoplatněna částkou 100,- Kč. Pokud tedy budete chtít více zdrojů k Vaší práci, zadejte si požadavek o rešerši. Zatím jsem hledala pouze ve fondu naší knihovny, kde bohužel mnoho publikací k tomuto tématu nemáme. Doporučovala bych Vám hledat i v Souborném katalogu ČR (https://aleph.nkp.cz/cze/skc) nebo na portále Knihovny.cz (https://www.knihovny.cz). Posílám Vám i odkaz na jednu diplomovou práci, která se danou problematikou zabývá:  https://is.muni.cz/th/399098/ff_m/Prudilova_399098_dipl_prace_Krize_ve_vytvarnem_projevu_deti.pdf.
A tyto knihy máme ve fondu naší knihovny:
Brožová, Vlasta a Marta Kerhartová-Peřinová. Kreslíme, malujeme, modelujeme--. Vyd. 1. Praha: Fortuna, 1994. 175 s. ISBN 80-7168-018-4.
VONDROVÁ, Petra. Výtvarné inspirace na celý rok. Vyd. 1. Praha: Portál, 2011. 151 s. ISBN 978-80-7367-979-8.
ŠIMONOVÁ, Anna. Výtvarná dílna. Vyd. 1. Praha: Portál, 2005. 159 s. ISBN 80-7178-960-7.
ZATLOUKALOVÁ-KALINOVÁ, Zdeňka. Základy výtvarné výchovy. Vyd. 1. Praha: Avicenum, 1979. 198 s.
Nedvědová, Zdeňka a Iva Zatloukalová. Výtvarná tvorba. Vyd. 1. Olomouc: Rubico, 2000. 188 s., 24 s. obr. příl. ISBN 80-85839-46-6.
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
Příbram
Knihovna
Knihovna Jana Drdy Příbram
Datum zadání dotazu
06.12.2017 18:47
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu