Kritéria kreativity
Text dotazu
Kritéria kreativity - jak se měří, porovnávají, atd.
Odpověď
Kritéria kreativity
Kreativní je takové jednání, které je - originální, správné, aplikovatelné,
hodnotné a přínosné
In: Hospodářová, Ivana: Kreativní management v praxi. Praha : Grada, 2008.
s. 40-41 (dostupné na webu - Googlebooks)
Chadt, Karel: Uplatnění tvořivosti v manažerské praxi. Praha : VOX, 2009.
Hospodářová, Ivana: Kreativní management v praxi. Praha : Grada, 2008.
Königová, Marie: Tvořivost :  techniky a cvičení. Praha : Grada, 2007.
Chalupa, Bohumír: Tvořivé myšlení :  tvořivost jako dobrodružství poznání.
Brno : Barrister & Principal, 2005.
Žák, Petr: Kreativita a její rozvoj. Brno : Computer Press, 2004.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
17.03.2010 09:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu