kožní pavilón, datum otevření
Text dotazu
Hledám přesné datum otevření kožního pavilónu na Bulovce. Kožní pavilón byl postaven dle projektu Jaroslava Fragnera. Jde o funkcionalistickou stavbu. Otevřen byl v roce 1937, ale přesné datum otevření se nám zatím nepodařilo zjistit. Proto se na vás s tímto dotazem obracím.
Odpověď
Dobrý den,
Časopis lekaruv ceskych v rubrice Zpravy uvadi nasledujici informaci:
Novy pavilon nemocnice na Bulovce pro choroby kozni a pohlavni (prof. Huebschmann) byl slavnostne otevren 29.zari.
Zpravy. Casopis lekaru ceskych. 1937, roc. 76, c. 39 (1.rijna 1937), s. 1679.
Doufame, ze Vam tato informace pomuze.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.02.2008 13:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu