Korespondence Boženy Němcové
Text dotazu
Dobrý den, dostala jsem zadanou seminární práci na
téma: Korespondence jako zdroj informací o životě a díle Boženy Němcové. Na vašich stránkách jsem si již našla dotaz na milostnou korespondenci a vyhledala si doporučenou literaturu. Bohužel si nevím rady při hledání literatury o korespondenci, která by měla vliv na dílo Němcové. Tímto vás
prosím o pomoc. Mnohokrát děkuji
Odpověď
Dobrý den, doporučuji následující prameny:
Božena Němcová - Korespondence /
Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2003-2007 -- 4 sv. : ISBN: 978-80-7106-933-1 (soubor : váz.)
KUNC, Jaroslav : Česká literární bibliografie 1945-1966 :
soupis článků, statí a kritik ... k dílům autorů 19. a prvé poloviny 20. století, s. 444-445 (Božena Němcová - korespondence)
Elektronický zdroj: Databáze Česká literární věda Ústavu pro českou literaturu AV ČR: http://isis.ucl.cas.cz.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
27.03.2009 10:39
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu