kopie novin
Text dotazu
Dobrý den,. Je možné si u vás objednat kopii novin, které byly vydány 20. 9. 1940 ?Jaká je prosím cena kopie a čas vyhotovení? Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
v našem fondu máme z roku 1940 pouze tři tituly novin, protože v době války nemohla některá periodika vycházet. Konkrétně dne 20. 9. 1940 vyšly pouze Nové směry (týdeník řemeslníků a obchodníků), má 6 stran.
Pak máme noviny z 21. 9. 1940, jedná se o Kraj Královéhradecký (10 stran) a Osvětu lidu (6 stran).
Navrhuji, abyste si přišla osobně vybrat do referenčního centra knihovny ve Wonkově ulici - http://www.knihovnahk.cz/pro-verejnost/pujcovny/referencni-centrum. Kopie Vám zhotovíme na místě. Cena je 4,- Kč za jeden list A3 černobíle. Jen Vás musím upozornit, že nevlastníme originální tiskoviny z této doby, pouze jejich elektronické scany, takže kopie nevypadají úplně stejně jako papírové noviny.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
20.09.2018 09:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu