kompetence nelékařských zdravotnických pracovníků
Text dotazu
dobry den, potreboval bych poradit literaturu zabyvajici se kompetencemi nelekarskeho zdravotnickeho perosnalu v historii... dekuji
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme Vám několik citací zdrojů k dané problematice z katalogu knihovny NCO NZO a katalogu NLK. Pokud požadujete podrobnější zpracování tématu, požádejte si prosím o vypracování rešerše. Formulář žádosti naleznete na stránkách NCO NZO - KNIHOVNA.  http://www.nconzo.cz/web/guest/resersni-sluzby
ALEXANDER, Margaret  F. a Phyllis J. RUNCIMAN. Struktura kompetencí všeobecné sestry podle ICN: zpráva o postupu přípravy ICN struktury kompetencí a konzultací. 1. vyd.  Brno: Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2003. 57 s. ISBN: 80-7013-392-9.
MIKŠOVÁ, Zdeňka et al. Naplňování kompetencí členů ošetřovatelského týmu. Kontakt, 2014, roč. 16, č. 2, s. 130-142. ISSN 1212-4117.
KONDELÍKOVÁ, Ludmila. Navyšování kompetencí nelékařů v podmínkách domácí zdravotní péče. Diagnóza v ošetřovatelství, 2013, roč. 9, č. 4, s. 21. ISSN 1801-1349.
MIKŠOVÁ, Zdeňka et al. Dualita kvalifikační přípravy všeobecných sester v ČR. Medicína pro praxi, 2013, roč. 10, č. 11-12, s. 401-402. ISSN 1214-8687.
VAVROUŠKOVÁ, Martina a Jana HOLÁ. Metody hodnocení manažerských kompetencí. Sestra, 2012, roč. 22, č. 9, s. 31-32. ISSN 1210-0404.
ŠMÍDOVÁ, Alena. Informace z MZ ČR. Sestra, 2011, roč. 21, č. 11, s. 20-21. ISSN 1210-0404.
KRACÍKOVÁ, Jindra. Kompetence sester a jejich přesun do primární péče. Practicus, 2011, roč. 10, č. 4 (Suplementum pro sestry), s. 3 příl. ISSN 1213-8711.
Obor
Lékařství
Okres
Brno-město
Knihovna
Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů - specializovaná knihovna
Datum zadání dotazu
09.12.2015 12:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu