Komparační analýza produktové nabídky v cestovním ruchu
Text dotazu
Dobrý den, nedaří se mi najít žádné informace ke komparační analýze, co to přesně znamená, jak se provádí. Hledala jsem různě a nepodařilo se mi najít žádné vysvětlení. Hledám vysvětlení komparační analýzy produktové nabídky v cestovním ruchu. Prosím o Vaši pomoc v nalezení potřebných zdrojů.
Odpověď
Dobrý den, odpovídáme na Váš dotaz zaslaný prostřednictvím služby Ptejte se knihovny.
K Vašemu dotazu doporučujeme tuto literaturu (případně EIZ):
Srovnávací (komparativní) metoda [online]. [cit. 27.1.2014]. Dostupné z: http://figlar.ic.cz/fss/new04.html.
Thöndlová, Gabriela. Komparativní analýza agroturistiky v České republice a ve Svobodném státu Bavorsku. Praha: Národohospodářský ústav Josefa Hlávky, 2011. 131 s. ISBN 978-80-86729-67-1. signatura Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje (SVK PK): 31B48073 umístění ve volném výběru 338.48
Lebiedzik, Marian. Postavení české ekonomiky ve vztahu k ekonomice Evropské unie v procesu příprav České republiky na vstup do EU: [(komparativní analýza)]/. 1. vyd. V Opavě: Slezská univerzita, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2002. 158 s. ISBN 80-7248-160-6. signatura SVK PK: 31A99718
Karlas, Jan. /Národní parlamenty a kontrola evropských záležitostí: komparativní analýza/. Vyd. 1. Praha: Karolinum, 2011. 218 s. ISBN 978-80-246-1886-9. signatura SVK PK: 31B43602umístění ve volném výběru 328
Žejdlík, Petr. Různá města různé problémy: srovnávací analýza středně velkých měst. Veřejná správa '99. 1999, 10 (23), s. 26-27. ISSN 1213-6581. signatura SVK PK: 36A1296
Přibyl, F. Ekonomické porovnání variant energetického hospodářství ČOV. SOVAK. 2002, 11 (5), s. 14. ISSN 1210-3039. signatura SVK PK: 36A1518
Dále odkazujeme na již zodpovězený totožný dotaz Národní knihovnou z r. 2012, který najdete  v archivu Ptejte se knihovny (http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2012/komparativni-analyza).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
27.01.2014 09:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu