Komparační analýza produktové nabídky hotelů v turistické oblasti
Text dotazu
Můžete mi, prosím, doporučit nějakou literaturu, časopisy apod. vztahující se k tématu: komparační analýza produktové nabídky hotelů v turistické oblasti, kde podstatou je porovnat produktovou nabídku hotelového wellnessu v porovnání s lázeňským wellnesem (lázeňství) v Plzeňskem kraji.
Odpověď
K Vašemu tématu doporučujeme např. tyto publikace z fondu naší knihovny:
m-ARK. Lázně a wellness. Olomouc: Olomoucký kraj, [2009]. 31 s. signatura  SVK PK  391A58714
Lesová, Miluše. Wellness a hotelové sporty. Vyd. 3. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008. 122 s.ISBN 978-80-86578-77-4.  signatura SVK PK 392A38289
Fischer, Bruno. Lázeňství v Karlovarském kraji. Vyd. 1. Karlovy Vary: Karlovarský kraj, [2008?]. 91 s.ISBN 978-80-254-2455-1. signatura SVK PK  31B25922
Křížek, Felix a Neufus, Josef. Moderní hotelový management: nejnovější poznatky a trendy v řízení hotelů: komplexní informace o hotelovém provozu a jeho organizaci: optimalizace provozu s ohledem na ekologii a etiku: případové studie a příklady. 1. vyd. Praha: Grada, 2011. 195 s. ISBN 978-80-247-3868-0. signatura SVK PK 31B43985
Dále nabízíme rešeršní služby (formulář žádosti o rešerši i ukázka vypracované rešerše jsou na našich webových stránkách)-http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/bibliograficke-sluzby/resersni-sluzby-ve-specialni-studovne/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
15.01.2014 14:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu