Komparace státní správy a samosprávy
Text dotazu
Dobrý den,
zajímalo by mě porovnání státní správy a samosprávy z pohledu teorie veřejné správy.
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
k uvedeným tématům Vám zasíláme příklady literatury z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz,
[Č.záznamu: 001634560]
Státní správa : pro kombinovanou formu studia / Miloš Charbuský. -- Vyd. 1.. -- Pardubice : Univerzita Pardubice, 2005. -- 93 s.
[Č.záznamu: 001720633]
Samospráva / Zdeněk Koudelka. -- Praha : Linde, 2007. -- 399 s.
Obsahuje bibliografii bibliografické odkazy
[Č.záznamu: 001663590]
Veřejná správa : (se zaměřením na obce a kraje) / Miroslav Brůna. -- Vyd. 2.. -- Praha : Institut pro místní správu, 2006. -- 87 s. :
[Č.záznamu: 001533556]
Veřejná správa [elektronický zdroj] / Martina Halásková, Jiří Kovář. -- 1. vyd.. -- Ostrava : VŠB-TU, Ekonomická fakulta, 2003. -- 1 CD-ROM :
[Č.záznamu: 001188370]
Veřejná správa / Richard Pomahač, Olga Vidláková. -- Vyd. 1.. -- Praha : C.H. Beck, 2002. -- xii, 278 s.
a následující internetové odkazy:
http://cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A1tn%C3%AD_spr%C3%A1va
http://cs.wikipedia.org/wiki/Samospr%C3%A1va
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ve%C5%99ejn%C3%A1_spr%C3%A1va
Podle tématu Vašeho dotazu předpokládáme, že se jedná o zadaní školní práce. Školní práce (diplomové, seminární,atd.) v Národní knihovně nezpracováváme.
Můžete si u nás zadat rešerši (se souhlasem vedoucího práce) k tomuto tématu, formulář naleznete na :
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_refc.htm.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.12.2012 17:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu